Opciók

SPAR Magyarország

SPAR Magyarország

 

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1991 óta van jelen a magyar piacon, és ezen idő alatt hazánk egyik meghatározó élelmiszer és napi cikk kereskedelmi láncává vált. A cég hálózatfejlesztése megalapítása óta töretlen, mely részben üzlethálózat vásárlások (pl. Billa, Kaiser’s, Plus), részben zöldmezős beruházások által valósul meg. Jelenleg országosan több mint 400 SPAR egység üzemel több áruháztípusban (INTERSPAR hipermarket, SPAR szupermarket, City SPAR). A cég 2004 óta saját húsfeldolgozó üzemet működtet Bicskén. A magyarországi SPAR 2012-ben kezdte meg családi vállalkozásban dolgozó kiskereskedőkkel franchise típusú együttműködési programját, mely folyamatosan bővül.

Az 1990-ben alapított SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. az ASPIAG tulajdonába tartozik.

A SPAR-csoport vezetősége és minden munkatársa napi munkája során a magas minőségi színvonalat állítja középpontba.

A SPAR-csoport 2014-ben is kiemelkedően sikeres évet zárt, azonban az intenzív munka és erőteljes hálózatbővítés tovább folytatódik.

Az üzleteinkben nyújtott széles választék, kedvező árak és sokoldalú szolgáltatások mellett vásárlóink részére az élelmiszerbiztonság és az egészségtudatosság terén is intenzív felvilágosító munkát végzünk.

Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedelmi hálózataként a vállalati felelősségvállalás jegyében számos kulturális és karitatív akció lebonyolítását vállaltuk fel.

A SPAR-csoport központja Bicskén található: az adminisztratív feladatok ellátását biztosító irodaház mellett az egyik logisztikai központ, valamint a Húsüzem épülete is itt található.

2008. szeptemberében Üllőn megnyílt második logisztikai központunk.