Opciók

INTERSPAR

INTERSPAR hipermarket

A magyarországi SPAR hálózatában 1995-ben jelent meg – elsőként Győrben – az INTERSPAR hipermarket. Ez a SPAR áruházlánc olyan lakóhely közeli, hipermarket jellegű áruháztípusát jelenti, mely a teljes élelmiszerkínálat mellett egyéb használati cikkek széles választékát is nyújtja, kedvező árszinten, egy helyen biztosítva a magas színvonalú napi- és nagybevásárlás lehetőségét is. Az INTERSPAR-ok gyalogosan és tömegközlekedési eszközzel is jól megközelíthetők, az autós vásárlókat pedig több száz ingyenes parkolóhely várja.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. üzlethálózatán belül jelenleg 31 INTERSPAR hipermarket működik.

Az INTERSPAR-ok egy része bevásárlóközpontokban, más részük önálló egységként üzemel. A 4–6 ezer m2-es eladótérrel rendelkező INTERSPAR hipermarketek mintegy 30 ezer féle árucikket forgalmaznak, ennek közel kétharmadát a gazdag élelmiszer-választék – ezen belül attraktív frissáru kínálat – teszi ki. Emellett kaphatók az áruházakban elektromos és egyéb háztartási cikkek, játékok, ruházati cikkek, papír- és írószeráruk, textíliák, szezonális cikkek és más termékek.

INTERSPAR áruházainkban sokoldalú szolgáltatásokkal várjuk Vásárlóinkat:

- Látványpékség helyben sült, ínycsiklandó péksütemények széles választékával;

- Családi ünnepekre, különféle összejövetelekre hidegtálak és torták rendelése;

- Díszcsomagolás és különböző összetételű ajándékkosarak készítése;

- Több mint 2300 SPAR márkatermék és exkluzív márka;

- Parkolási lehetőség;

- Bankkártyás fizetés

- Euro elfogadása;

- Budapest Bank áruhitel;

- SPAR étkezési és ajándékutalványok értékesítése, beváltása; Sodexho Pass, Cheque déjeuner, Accor Services utalványok elfogadása;

- Digitális képkidolgozás